Tuesday 31 January 2017



Zberateľ Kinder hračiek kradol

  Zberateľská vášeň z neho spravila zlodeja ...


www.idowa.de  priniesla svojim čitateľom, okrem iného, túto informáciu o zberateľovi Kinder hračiek:
Http://www.idowa.de/inhalt.zwiesel-ue-ei-vergehen-schlumpfdieb-schlaegt-zu.16d555c3-c7b2-40c3-9e58-3c876e05ffbd.html


Voľný preklad textu:
Zberateľská vášeň priviedla 48-ročného zberateľa k porušeniu zákona, urobila z neho zlodeja. Žiadne Kinder vajíčko nie je v bezpečí...
Polícia prichytila vo štvrtok zlodeja hračiek z kinder vajíčok. Už nejaký čas nájdete v Kinder vajíčkach postavičky Šmolkov (pozn. u nás sú v predaji od včera v obchodoch Lidl, v špeciálnych 4-baleniach a pár obchodov na Slovensku ich už tiež možno ponúkne. Ostatní zväčša ešte vypredávajú zásoby z minulého roka. V Nemecku a Rakúsku začal predaj, aspoň vo väčších obchodných reťazcoch ca o týždeň až dva skôr, o čom svedčia komentáre priateľov zberateľov na facebooku.) V ktorom vajíčku je Šmolko? Každému zberateľovi, keď ho nájde, asi poskočí srdiečko.
Zberateľská vášeň sa však stala pre 48-ročného zberateľa z oblasti Zwiesel osudnou. Vo štvrtok popoludní nakupoval v samoobslužnom nákupnom stredisku: Zobral 5 Kinder vajíčok a otvoril ich v druhom oddelení. Stalo sa však, čo sa stáva mnohým. Postavička, ktorú hľadal, nebola vo vajíčkach. Obaly z vajíčok s čokoládou odložil a išiel si po ďalšie. V tých ďalších Kinder vajíčkach našiel hľadanú figúrku a vložil si ju do vrecka na nohaviciach. Keď chcel odísť z obchodu, zadržal ho pracovník bezpečnostnej služby. Kvôli krádeži čaká teraz na zberateľa Šmolkov trestné oznámenie. Okrem toho pri zadržaní priznal, že to nebola jeho prvá krádež vajíčok: Len pred tromi dňami otvoril dve balenia so štyrmi Kinder vajíčkami v inom obchode. A vykonal ešte ďalšie podobné činy v minulosti, presnejšie časy si už však nespomína.











    






















    No comments:

    Post a Comment