Wednesday 18 January 2017




Pravdepodobnosť je nižšia

   V každom siedmom vajíčku :-(

Ešte raz som si prešla upútavku na www.ferrero.de na nové postavičky Šmolkov v bielych Kinder Surprise vajíčkach s prekvapením. Ostala som skutočne prekvapená, až teraz som si TO uvedomila.
 :-(

V každom siedmom vajíčku ... takže pravdepodobnosť je nižšia ako bola.

Pre laikov len na vysvetlenie ... zvykli sme si na 1 z 5, to znamená každé piate vajíčko ukrývalo postavičku z hlavnej série. Teraz sa pravdepodobnosť, že nájdete Šmolka alebo Barbie ešte znížila, uvedený reklamný text  nás informuje, že modrí Šmolkovia sa skrývajú v každom 7. vajíčku.
Ešte že aj postavičky a hračky z vedľajších sérií sú väčšinou milým prekvapením, ak ste náhodou práve nenašli, čo včera alebo predvčerom. :-) To je ale šťastie!

Posúďte sami:

DIE SCHLÜMPFE
Was gibt es eigentlich Neues im Ü-Ei? Kinderino hat da so einige Tipps und bekommt Hilfe von einem ganz besonders schlauen Kerlchen: Schlaubi Schlumpf! Er und seine blauen Freunde verstecken sich jetzt in jedem 7. Ei.
DIE SCHLÜMPFE
Schlumpfine, Schlaubi, Hefti und Co. versuchen vor Gargamel das verlorene Dorf zu finden. Wer bei dem Abenteuer noch alles dabei ist, gibt´s in der Galerie zu entdecken.

Pekný deň!


No comments:

Post a Comment