Thursday 26 January 2017

Nové Barbie bábiky v Kinder vajíčkach 2017 série SD




Barbie bábika 

  Ružové Kinder Surprise vajíčka

Firma Ferrero si pre nás na prvú polovicu roka 2017 ako hlavnú sériu v ružových Kinder Surprise vajíčkach pripravila sériu 8 postavičiek Barbie na 8 rôznofarebných podstavcoch. Postavičky sa skladajú z dvoch častí, hornej, ktorú tvorí hlava a vrchná časť odevu (top/tričko/blúzka) a spodnej časti. V 4 prípadoch má Barbie nohavice. V ďalších 4 prípadoch má sukňu, z čoho 2 postavičky Barbie sú Barbie Superhrdinka v príslušnom kostýme, jedna ružová a druhá fialová s maskou na tvári a vysokými čižmami.  
Tieto dve základné časti sa dajú u všetkých figúrok vzájomne kombinovať. A pravdaže aj podstavce sú vymeniteľné. Stačí len pár hmatov a môžete získať až 64 rôznych kombinácii outfitov bábiky Barbie a každú je možné postaviť na jeden z ôsmych, vami zvolených farebných podstavcov.
Päť postavičiek má na výmenu aj módny doplnok - kabelku a jedna má ako súčasť hračky zelený skateboard. Pri SD581 a SD576 môžem potvrdiť aj sadu nálepiek na vylepšenie vzhľadu postavičiek podľa ľubovôle ich nových majiteliek a majiteľov.   

Peknú zábavu s Kinder!


No comments:

Post a Comment